Sådan vælger du de
​rigtige høreapparater for dig

6576638-0-scrolldown-black

Høreapparater til ethvert behov

Der er ikke to mennesker, der er ens – heller ikke mennesker med nedsat hørelse. Derfor er det vigtigt, at du får valgt det høreapparat, der passer bedst til dig og dine behov, og det kan jeg hjælpe dig med. Jeg kan fungere som din uafhængige rådgiver, da min høreklinik ikke er en del af en høreapparatproducent, sådan som mange andre høreklinikker er. Det betyder, at du kan få høreapparater i alle de forskellige mærker på markedet, og sammen finder vi ud af, hvilket der passer bedst til dig.

Jeg har en mobil høreklinik, hvilket betyder, at jeg kommer hjem til dig til en snak med dig om dine behov og en høretest. Jeg kører blandt andet ud til kunder i Favrskov, Risskov, Bjerringbro og omegn – jeg kører i en radius på ca. 45 km fra Hadsten.​

Vælg den rigtige type høreapparat

Høreapparater inddeles i to modeller: Bag-øret-apparater og I-øret-apparater. Hvad der er bedst til dig er afhængigt af, hvordan du hører. Når høreapparatproducenterne fremstiller deres høreapparater, producerer de dem med forskellig elektronik i afhængigt af, hvor gode de skal være til for eksempel at sortere støj fra. Derfor kan du godt opleve, at de forskellige høreapparater ser ens ud, men at de ikke nødvendigvis kan det samme. 

Vælg mellem almindelige eller genopladelige batterier

Du kan enten få høreapparater med batterier eller med genopladelige batterier (batterier til høreapparater er gratis). Genopladelige batterier er en fordel for dig, der har problemer med at håndtere de små batterier, eller hvis du bare ikke gider besværet med at få dem skiftet.

Brug høreapparaterne som telefon

Der findes høreapparater, som kan kommunikere direkte med din mobiltelefon. Lyden fra telefonen bliver streamet direkte op i begge ører, så du har hænderne fri. Det betyder, at du ikke behøver at tage mobilen op til øret for at kunne høre, og derfor kan du tale, mens du for eksempel kører bil. 

Indstil dine høreapparater via en app

Du kan selvfølgelig stille på knapperne på høreapparaterne – men du kan også styre høreapparaterne via en app på mobilen. Det kan ofte være nemmere, fordi du visuelt kan se, hvad du ændrer. For nogle kan det også være en fordel med knapperne på telefonen frem for den lille knap på høreapparatet, som for nogle kan være svær at finde. 

Klar lyd på tv og samtale

Der findes tilbehør til fjernsynet, som sender lyden direkte fra fjernsynet til dine høreapparater. På den måde kan hele familien se fjernsyn sammen uden at skulle blive enige om lydstyrken.

Har du udfordringer med almindelig samtale, kan du tilslutte en ekstern mikrofon, som din samtalepartner kan bære på sig. Selvom vedkommende sidder på afstand af dig, og der er støj omkring jer, kan mikrofonen sende talen direkte ind i ørerne på dig, så du ubesværet kan høre, hvad personen siger. 

Fjernsupport og tolk i øret

Hvis du har brug for at få justeret dine høreapparater, selvom du for eksempel er på ferie i udlandet, kan det lade sig gøre med fjernsupport. Desuden kan du med nogle typer høreapparater bruge teknologien som oversætter.

Mens du nyder ferien i udlandet, kan høreapparatet oversætte sproget til dansk i dine ører, så der ikke opstår misforståelse, og du lettere kan følge med på guidede ture. 

Hvad koster høreapparater?

Det er muligt at få nye høreapparater til en billig pris fra kun 0 kr., og der er også mulighed for at forskellige former for tilskud. Du kan læse meget mere om priser og tilskud her.

Kontakt mig for et uforpligtende besøg hjemme hos dig

Kunne du tænke dig at høre mere om høreapparater, eller ønsker du at bestille et uforpligtende besøg hjemme hos dig selv, så hører jeg gerne fra dig. Du kan enten ringe på telefon 31 51 96 97, eller du kan skrive til min e-mail Ibensmh@gmail.com for bestilling af høreapparater eller en tidsbestilling.

Vil du have hjælp til at vælge dit høreapparat?

Kontakt mig på 3151 9697 eller læs mere hos de forskellige høreapparatsfirmaer.

Heine Krogh

Solbjerg


“Iben tog sig god tid til sammen med mig at finde det apparat, som var bedst til mig. Hun vejleder meget professionelt i alle fabrikater og typer af høreapparater. Det var betryggende ikke at skulle ”prakkes” et enkelt produkt på. 


Da apparaterne efterfølgende skulle tilpasses, følte jeg mig også tryg. Der var ingen tidspres og hver gang tog Iben sig rigtig god tid til at tilpasse indstillinger og betjening, indtil jeg var helt tilfreds. 


Derfor anbefaler jeg Ibens mobile høreklinik til alle.”​

Knud Holst

Højbjerg


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


 Hos Iben har jeg oplevet en stor viden om de apparater, der findes på markedet, deres fordele og ulemper, en meget kompetent rådgivning og en grundig høreprøve – ja, langt grundigere end jeg har tidligere har oplevet på anden klinik – og som jo er grundlaget for et godt resultat. 


Jeg er meget tilfreds og kan medgive mine varmeste anbefalinger.”

Bjarne Tange

Randers


"Iben er et utroligt behageligt menneske og fagligt meget dygtig. Det er en stor fordel, at hun kommer hjem til mig og laver undersøgelsen og efterfølgende opfølgninger 

- det gør processen meget mere tryg. 


Jeg kan give Iben mine varmeste anbefalinger. "

Louise Møller Thorsen

Assentoft


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


Jeg arbejder som sygeplejerske og zoneterapeut til dagligt, og møder mange mennesker. Min fritid bruger jeg sammen med min hest, og vi færdes ofte ude i vindstøj. I familie er vi af og til mange samlet. Alt det fanger Iben og hun har hjulpet mig med at finde de helt rigtige høreapparater for mig.


Jeg kan kun anbefale Iben, når det handler om at få professionel og kompetent vejledning i høreapparater.”

Irene Sørensen

Silkeborg


“Lige fra vores første møde har jeg været yderst tilfreds med den venlige og imødekommende behandling, jeg har modtaget.


 Iben er særdeles kompetent, og meget behagelig og dygtig at arbejde sammen med, og hun bliver ved, indtil den absolut bedste løsning for kunden er fundet. Hun følger op på kundens velbefindende og indkøring af nye høreapparater.


 Ibens dygtighed og positive væsen har hjulpet mig meget, og det er en stor hjælp, at jeg til enhver tid kan kontakte hende, hvis der skulle være behov for det.”

Hvad siger mine kunder på de sociale medier?

​"Jeg kan kun varmt anbefale Iben. Aldrig har jeg fået så god, kompetent og grundig behandling, som jeg fik af dig Iben.

Jeg har haft mange høreapparater igennem tiden, men disse er de bedste, for nu kan jeg igen høre, når vi er samlet i familien. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst kunne det. Du er den eneste Audiolog der rent faktisk har lyttet til mine behov. Tak for det."

Birthe Nielsen

"Iben er den mest kompetente audiologist jeg nogen siden har mødt.
Og jeg har mødt mange i min tid med høreapparater, da jeg fik mit første høreapparat i 1996. Iben er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og hun var meget grundig i forhold til hvad jeg ellers har været vant til. Både fra det offentlige og det private.


Iben var oprindelig interesseret i mig og mine hørebehov, således hun kunne finde de høreapparater der passer bedst til mig.


En vigtig ting i prosessen er, at Iben ikke er opkøbt af noget høreapparats firma, som rigtig mange høreklinikker er. For hun fortalte mig, hvilke høreapparater der findes og hvad de kan. For jeg har erfaret, at der er forskel på de funktioner de har fra producent til producent.
Hun prøvede på ingen måde at prakke mig noget på, det var faktisk en fornøjelse at opleve det for en gangs skyld. Jeg fik lov at låne 2 forskellige høreapparater før jeg besluttede mig for, hvilke der var bedst for mig. Hun fulgte op på arbejdet og fintilpassede lyden til jeg var helt tilfreds. Ikke som ved så mange andre høreklinikker, at de er ligelade med én, efter de har fået deres penge.


Så Ibens motto med at sige "Jeg er først tilfreds når du er tilfreds" passer og derfor vil jeg varmt anbefale Ibens Mobile Høreklinik, for her havner dine høreapparater IKKE i skuffen.

Hvis jeg kunne fik hun en million stjerner herfra.​"

Kjeld Nielsen

Om firmaet

Ibens Mobile Høreklinik er medlem af organisationen HørNu.

HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, der arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

Ibens Mobile Høreklinik 

Fyrrevej 2, 8370 Hadsten