Høreværn til alle formål​

6576638-0-scrolldown-black

​Høreværn til undgåelse af permanente høreskader

​​Påvirkning af støj kan medføre hørenedsættelse og tinnitus, og det er derfor vigtigt at beskytte sig for at undgå permanente skader. Jeg tilbyder formstøbte høreværn til mange forskellige formål, som du kan læse mere om nedenfor. Jeg har en kørende høreklinik, hvor jeg blandt andet kører hjem til kunder i Favrskov, Bjerringbro, Aarhus, Randers, Skanderborg, Silkeborg og andre omkringliggende områder. ​​

​Formstøbte høreværn til forskellige situationer

Nedenfor kan du læse meget mere om de forskellige former for høreværn, som jeg tilbyder.

Formstøbte høreværn til jagt

Jagthøreværn er støbt efter dine ører. Formstøbte høreværn sidder inde i ørerne og giver den absolutte bedste pasform samt en optimal beskyttelse. De gerer ikke, som høreværn der sidder uden på ørerne.

Høreværnet er aktivt, hvilket betyder, at det dæmper for den høje og skadelige lyd af skud, men fremhæver de svage lyde, så du stadig kan høre, når dyret går rundt i krattet. Du kan stadig samtale med andre jægere, selvom du har høreværnet på. 

Formstøbte høreværn til musikere og musikelskere

Er du musikelsker, er musikhøreværnet noget for dig. Om du selv spiller, er koncertgæst, personale på et spillested eller en festival, lydtekniker eller lydfølsom, kan disse høreværn være en god investering. Høreværnene findes med forskellige dæmpningsfiltre. Med høreværn passer du godt på din hørelse uden at gå på kompromis med lydkvaliteten. 

Formstøbte industrihøreværn

Industrihøreværn er formstøbte ørepropper, som kan bruges, mens du arbejder. Industrihøreværn kan bruges i mange forskellige brancher; i smedjer, på slagterier, i lufthavne og på mange andre arbejdspladser, som har et højt støjniveau. Høreværnene findes i forskellige typer alt efter, hvilken form for støj du befinder dig i.

Du kan få industrihøreværn, der enten er aktive eller passive. De passive høreværn dæmper generelt for alle lydene ud fra dæmpningsfiltret. De aktive høreværn kan dæmpe for støjen, men bibeholde talen, så man kan tale sammen, selvom der er en maskine, der larmer ved siden af. 

MC-høreværn, sovepropper og svømmepropper

CMC-høreværnene reducerer støj og vindstøj, når du er på farven på din motorcykel. Ørepropperne sidder perfekt i ørerne, så de ikke generer, når du har hjelmen på. Vil du hellere nyde turen i en åben sportsvogn, kan du også sagtens bruge dem til det.

Snorker din partner? Med formstøbte ørepropper kan du få din nattesøvn, selvom din sovemakker snorker, eller naboen holder fest. Høreværnet er lavet i silikone, så du kan ligge på siden uden at få ondt i øret.

Svømmepropperne forebygger, at vand og bakterier kommer ind i øret, når du boltrer dig i bølgerne. Ligesom alle andre ørepropper kan de fås i flere forskellige farver, så de er lette at finde. 

Kontakt mig og hør mere om mulighederne eller bestil en tid

Kunne du tænke dig at høre mere om de forskellige typer høreværn, jeg kan tilbyde, eller ønsker du at bestille en tid til et besøg af mig, så kontakt mig endelig på telefon 31 51 96 97 eller e-mail Ibensmh@gmail.com

Heine Krogh

Solbjerg


“Iben tog sig god tid til sammen med mig at finde det apparat, som var bedst til mig. Hun vejleder meget professionelt i alle fabrikater og typer af høreapparater. Det var betryggende ikke at skulle ”prakkes” et enkelt produkt på. 


Da apparaterne efterfølgende skulle tilpasses, følte jeg mig også tryg. Der var ingen tidspres og hver gang tog Iben sig rigtig god tid til at tilpasse indstillinger og betjening, indtil jeg var helt tilfreds. 


Derfor anbefaler jeg Ibens mobile høreklinik til alle.”​

Knud Holst

Højbjerg


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


 Hos Iben har jeg oplevet en stor viden om de apparater, der findes på markedet, deres fordele og ulemper, en meget kompetent rådgivning og en grundig høreprøve – ja, langt grundigere end jeg har tidligere har oplevet på anden klinik – og som jo er grundlaget for et godt resultat. 


Jeg er meget tilfreds og kan medgive mine varmeste anbefalinger.”

Bjarne Tange

Randers


"Iben er et utroligt behageligt menneske og fagligt meget dygtig. Det er en stor fordel, at hun kommer hjem til mig og laver undersøgelsen og efterfølgende opfølgninger 

- det gør processen meget mere tryg. 


Jeg kan give Iben mine varmeste anbefalinger. "

Louise Møller Thorsen

Assentoft


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


Jeg arbejder som sygeplejerske og zoneterapeut til dagligt, og møder mange mennesker. Min fritid bruger jeg sammen med min hest, og vi færdes ofte ude i vindstøj. I familie er vi af og til mange samlet. Alt det fanger Iben og hun har hjulpet mig med at finde de helt rigtige høreapparater for mig.


Jeg kan kun anbefale Iben, når det handler om at få professionel og kompetent vejledning i høreapparater.”

Irene Sørensen

Silkeborg


“Lige fra vores første møde har jeg været yderst tilfreds med den venlige og imødekommende behandling, jeg har modtaget.


 Iben er særdeles kompetent, og meget behagelig og dygtig at arbejde sammen med, og hun bliver ved, indtil den absolut bedste løsning for kunden er fundet. Hun følger op på kundens velbefindende og indkøring af nye høreapparater.


 Ibens dygtighed og positive væsen har hjulpet mig meget, og det er en stor hjælp, at jeg til enhver tid kan kontakte hende, hvis der skulle være behov for det.”

Hvad siger mine kunder på de sociale medier?

​"Jeg kan kun varmt anbefale Iben. Aldrig har jeg fået så god, kompetent og grundig behandling, som jeg fik af dig Iben.

Jeg har haft mange høreapparater igennem tiden, men disse er de bedste, for nu kan jeg igen høre, når vi er samlet i familien. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst kunne det. Du er den eneste Audiolog der rent faktisk har lyttet til mine behov. Tak for det."

Birthe Nielsen

"Iben er den mest kompetente audiologist jeg nogen siden har mødt.
Og jeg har mødt mange i min tid med høreapparater, da jeg fik mit første høreapparat i 1996. Iben er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og hun var meget grundig i forhold til hvad jeg ellers har været vant til. Både fra det offentlige og det private.


Iben var oprindelig interesseret i mig og mine hørebehov, således hun kunne finde de høreapparater der passer bedst til mig.


En vigtig ting i prosessen er, at Iben ikke er opkøbt af noget høreapparats firma, som rigtig mange høreklinikker er. For hun fortalte mig, hvilke høreapparater der findes og hvad de kan. For jeg har erfaret, at der er forskel på de funktioner de har fra producent til producent.
Hun prøvede på ingen måde at prakke mig noget på, det var faktisk en fornøjelse at opleve det for en gangs skyld. Jeg fik lov at låne 2 forskellige høreapparater før jeg besluttede mig for, hvilke der var bedst for mig. Hun fulgte op på arbejdet og fintilpassede lyden til jeg var helt tilfreds. Ikke som ved så mange andre høreklinikker, at de er ligelade med én, efter de har fået deres penge.


Så Ibens motto med at sige "Jeg er først tilfreds når du er tilfreds" passer og derfor vil jeg varmt anbefale Ibens Mobile Høreklinik, for her havner dine høreapparater IKKE i skuffen.

Hvis jeg kunne fik hun en million stjerner herfra.​"

Kjeld Nielsen

Om firmaet

Ibens Mobile Høreklinik er medlem af organisationen HørNu.

HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, der arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

Ibens Mobile Høreklinik 

Fyrrevej 2, 8370 Hadsten