​PRIVATLIVSPOLITIK

GDPR – Persondata Forordning

Den 25. maj 2018 trådte EU’s persondataforordning, GDPR, i kraft og denne
overholder Ibens Mobile Høreklinik

Ansvar

I forbindelse med undersøgelse og behandling af dig som kunde indsamler og behandler Ibens Mobile Høreklinik en række personoplysninger om dig.

Ibens Mobile Høreklinik lægger stor vægt på at behandle dine data på en sikker og fortrolig måde i overensstemmelse med lovgivningen.

Det er mit mål og hensigt at give dig størst mulig indsigt i, hvorledes jeg behandler dine data.

Typer af oplysninger

Jeg behandler følgende personoplysninger:

  • ​Navn
  • ​Adresse
  • ​Telefonnummer
  • ​Fødselsdato
  • ​CPR. Nr.
  • ​E-mailadresse
  • ​type af høreapparat, samt alder herpå

Sygdomsrelateret spørgsmål​

  • ​Tidligere problemer med ørerne fx mellemørebetændelse osv.
  • ​Arvelige forhold vedr. hørelsen
  • ​Støjeksponering
  • ​Tinnitus
  • ​Diabetes
  • ​Alm. helbredstilstand relateret til hørelsen.

Formål med behandling af dine personoplysninger

Du ejer retten til dine data, og derfor skal du give mig tilladelse og dermed ret til at behandle dine data.

Det gør du ved at udfylde en samtykkeerklæring som du udfylder når jeg kommer og besøger sig.

Formålet med at behandle dine data er, at jeg kan rådgive og vejlede dig på bedste vis, således du opnår en så optimal hørelse som muligt. Behandlingen af dine data tjener således dette formål og jeg behandler kun data som er relevante og tilstrækkelige i forhold til dette.

Hvor længe bliver data gemt?

Ved underskrift på samtykkeerklæringen giver du mig tilladelse til, at gemme dine data så længe det er relevant.​

Når jeg ikke længere har behov for at gemme dine data, eller du selv aktivt har ønsket at blive fjernet fra systemet, gennemføres nedenstående handling:​

Jeg sletter dig fra datasystem hurtigst muligt. Da det er regnet som sundhedsdata har jeg pligt til at gemme dine data i 5 år, (Regnes efter sidste henvendelse).

Indsigt og ret.

Du har altid ret til at få oplyst hvilke data vi registrerer og behandler om dig.​

Desuden kan du altid tilbagetrække dit samtykke og skulle det vise sig, at vi har registreret fejlagtige oplysninger om dig, har du altid ret til at få disse rettet eller slettet.​

Du har ret til at få en kopi af din journal.​

Såfremt disse oplysninger ønskes, skal du rette kontakt til Ibens Mobile Høreklinik.​

Dine personoplysninger behandles og opbevares i systemet ”NOAH”

Videregivelse af dine data

I det omfang det er nødvendigt for den konkrete undersøgelse eller behandling af dig, vil dine personoplysninger blive videregivet og delt med følgende modtagere:

  • ​Hvis dine høreapparater skal sendes til reparation, videregives dit navn og adresse til det høreapparatfirma, hvorfra høreapparaterne er blevet købt.
  • ​Der videregives oplysninger til Sygesikringen Danmark, så der kan udbetales refundering.
  • ​Ved indberetning af oplysninger i forbindelse med afregning for offentligt tilskud til høreapparatsbehandling, videregives oplysninger til de regionale afregningskontorer.
  • ​Ved indberetning af oplysninger i forbindelse med afregning af helbredstillæg til høreapparatsbehandling, videregives oplysninger til de kommunale afregningskontorer.


​Jeg videregiver aldrig dine data til andre personer, virksomheder, myndigheder eller systemer, uden dit samtykke hertil.​

Ret til at indgive klage

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, jeg bruger dine data på, har du ret til at indgive en klage til den relevante, nationale databeskyttelsesmyndighed.

I Danmark, er den relevante databeskyttelsesmyndighed Datatilsynet.

Datatilsynet
​Borgergade 28, 5. sal.

1300 København K

Tlf. nr.: 33 19 32 00

Mail: dt@datatilsynet.dk 

Kontakt

Har du spørgsmål vedr. behandlingen af dine oplysninger er du velkommen til at kontakte

Iben Bak Møgelvang hos Ibens Mobile Høreklinik.

Fyrrevej 2.

8370 Hadsten.

Tlf.: 31 51 96 97

Mail: ibensmh@gmail.com 

Heine Krogh

Solbjerg


“Iben tog sig god tid til sammen med mig at finde det apparat, som var bedst til mig. Hun vejleder meget professionelt i alle fabrikater og typer af høreapparater. Det var betryggende ikke at skulle ”prakkes” et enkelt produkt på. 


Da apparaterne efterfølgende skulle tilpasses, følte jeg mig også tryg. Der var ingen tidspres og hver gang tog Iben sig rigtig god tid til at tilpasse indstillinger og betjening, indtil jeg var helt tilfreds. 


Derfor anbefaler jeg Ibens mobile høreklinik til alle.”​

Knud Holst

Højbjerg


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


 Hos Iben har jeg oplevet en stor viden om de apparater, der findes på markedet, deres fordele og ulemper, en meget kompetent rådgivning og en grundig høreprøve – ja, langt grundigere end jeg har tidligere har oplevet på anden klinik – og som jo er grundlaget for et godt resultat. 


Jeg er meget tilfreds og kan medgive mine varmeste anbefalinger.”

Bjarne Tange

Randers


"Iben er et utroligt behageligt menneske og fagligt meget dygtig. Det er en stor fordel, at hun kommer hjem til mig og laver undersøgelsen og efterfølgende opfølgninger 

- det gør processen meget mere tryg. 


Jeg kan give Iben mine varmeste anbefalinger. "

Louise Møller Thorsen

Assentoft


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


Jeg arbejder som sygeplejerske og zoneterapeut til dagligt, og møder mange mennesker. Min fritid bruger jeg sammen med min hest, og vi færdes ofte ude i vindstøj. I familie er vi af og til mange samlet. Alt det fanger Iben og hun har hjulpet mig med at finde de helt rigtige høreapparater for mig.


Jeg kan kun anbefale Iben, når det handler om at få professionel og kompetent vejledning i høreapparater.”

Irene Sørensen

Silkeborg


“Lige fra vores første møde har jeg været yderst tilfreds med den venlige og imødekommende behandling, jeg har modtaget.


 Iben er særdeles kompetent, og meget behagelig og dygtig at arbejde sammen med, og hun bliver ved, indtil den absolut bedste løsning for kunden er fundet. Hun følger op på kundens velbefindende og indkøring af nye høreapparater.


 Ibens dygtighed og positive væsen har hjulpet mig meget, og det er en stor hjælp, at jeg til enhver tid kan kontakte hende, hvis der skulle være behov for det.”

Hvad siger mine kunder på de sociale medier?

"Jeg kan kun varmt anbefale Iben. Aldrig har jeg fået så god, kompetent og grundig behandling, som jeg fik af dig Iben.

Jeg har haft mange høreapparater igennem tiden, men disse er de bedste, for nu kan jeg igen høre, når vi er samlet i familien. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst kunne det. Du er den eneste Audiolog der rent faktisk har lyttet til mine behov. Tak for det."

Birthe Nielsen

"Iben er den mest kompetente audiologist jeg nogen siden har mødt.
Og jeg har mødt mange i min tid med høreapparater, da jeg fik mit første høreapparat i 1996. Iben er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og hun var meget grundig i forhold til hvad jeg ellers har været vant til. Både fra det offentlige og det private.


Iben var oprindelig interesseret i mig og mine hørebehov, således hun kunne finde de høreapparater der passer bedst til mig.


En vigtig ting i prosessen er, at Iben ikke er opkøbt af noget høreapparats firma, som rigtig mange høreklinikker er. For hun fortalte mig, hvilke høreapparater der findes og hvad de kan. For jeg har erfaret, at der er forskel på de funktioner de har fra producent til producent.
Hun prøvede på ingen måde at prakke mig noget på, det var faktisk en fornøjelse at opleve det for en gangs skyld. Jeg fik lov at låne 2 forskellige høreapparater før jeg besluttede mig for, hvilke der var bedst for mig. Hun fulgte op på arbejdet og fintilpassede lyden til jeg var helt tilfreds. Ikke som ved så mange andre høreklinikker, at de er ligelade med én, efter de har fået deres penge.


Så Ibens motto med at sige "Jeg er først tilfreds når du er tilfreds" passer og derfor vil jeg varmt anbefale Ibens Mobile Høreklinik, for her havner dine høreapparater IKKE i skuffen.

Hvis jeg kunne fik hun en million stjerner herfra.​"

Kjeld Nielsen

Om firmaet

Ibens Mobile Høreklinik er medlem af organisationen HørNu.

HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, der arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

Ibens Mobile Høreklinik 

Fyrrevej 2, 8370 Hadsten