Få høreapparater fra 0 kr.

Bestil en gratis høreprøve og find ud af, om du har en behandlingskrævende hørenedsættelse​

6576638-0-scrolldown-black

Sådan får du tilskud fra regionen til høreapparater

Til høreprøven finder vi ud af, om du har et behandlingskrævede høretab. Og har du det, er du berettiget til tilskud fra regionen.

Jeg søger om tilskuddet for dig.

Tilskuddet kan dække høreapparatets pris, dvs. at de koster 0 kr. Vælger du til gengæld høreapparater med bedre teknik, såsom dæmpning af støj, betaler du selv differencen.​

Tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du også få tilskud til høreapparater fra dem.

Er du medlem af gruppe 1 og 2, kan du få op til 3.000 kr. tilbage (dog max halvdelen af egenbetalingen).

Er du medlem af gruppe 5, kan du få op til 2.000 kr. tilbage (dog max halvdelen af egenbetalingen).

Læs mere om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark

Tillæg til folkepensionister

Hvis du er folkepensionist, og din likvide formue er begrænset, kan du søge helbredstillæg hos kommunen.

Helbredstillægget kan dække op til 85 procent af egenbetalingen.

Du kan også søge, hvis du modtager førtidspension efter de gamle regler, dvs. reglerne fra før 2003.

Så meget kan du få i tilskud fra regionen

Du kan få 4.176 kr. i tilskud til høreapparat til et øre og 6.537 kr. til høreapparat til begge ører (2021).

​Du kan få tilskud hvert fjerde år med mindre, din hørelse har ændret sig markant. I så fald kræves en ny henvisning fra din ørelæge.

Få dækket dine høreapparater, hvis du taber dem

Når du køber høreapparater hos mig, får du en gratis forsikring med. Denne dækker ved tab af apparaterne mod en lille selvrisiko. Ved køb af Oticon høreapparater, tilbydes denne, hvis du er medlem af Ældresagen.

​Sådan bestiller du gratis batterier​

Batterier er altid gratis, uanset, om du har fået dine høreapparater på en offentlig eller privat høreklinik.

1) Bestil på nettet

Bestil batterier her

2) Ring på telefon 3917 7444

3) Send en mail

Mailen skal sendes til batterier@oticon.dk . Husk at oplyse navn, CPR-nummer og adresse.

4) Send din bestilling med posten

Du får et bestillingskort hos Ibens mobile høreklinik, som du kan sende med posten.

5) Hent hos kommunen

I nogle kommuner er det muligt at afhente batterier på lokale udleveringssteder. Spørg din kommune.

Heine Krogh

Solbjerg


“Iben tog sig god tid til sammen med mig at finde det apparat, som var bedst til mig. Hun vejleder meget professionelt i alle fabrikater og typer af høreapparater. Det var betryggende ikke at skulle ”prakkes” et enkelt produkt på. 


Da apparaterne efterfølgende skulle tilpasses, følte jeg mig også tryg. Der var ingen tidspres og hver gang tog Iben sig rigtig god tid til at tilpasse indstillinger og betjening, indtil jeg var helt tilfreds. 


Derfor anbefaler jeg Ibens mobile høreklinik til alle.”​

Knud Holst

Højbjerg


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


 Hos Iben har jeg oplevet en stor viden om de apparater, der findes på markedet, deres fordele og ulemper, en meget kompetent rådgivning og en grundig høreprøve – ja, langt grundigere end jeg har tidligere har oplevet på anden klinik – og som jo er grundlaget for et godt resultat. 


Jeg er meget tilfreds og kan medgive mine varmeste anbefalinger.”

Bjarne Tange

Randers


"Iben er et utroligt behageligt menneske og fagligt meget dygtig. Det er en stor fordel, at hun kommer hjem til mig og laver undersøgelsen og efterfølgende opfølgninger 

- det gør processen meget mere tryg. 


Jeg kan give Iben mine varmeste anbefalinger. "

Louise Møller Thorsen

Assentoft


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


Jeg arbejder som sygeplejerske og zoneterapeut til dagligt, og møder mange mennesker. Min fritid bruger jeg sammen med min hest, og vi færdes ofte ude i vindstøj. I familie er vi af og til mange samlet. Alt det fanger Iben og hun har hjulpet mig med at finde de helt rigtige høreapparater for mig.


Jeg kan kun anbefale Iben, når det handler om at få professionel og kompetent vejledning i høreapparater.”

Irene Sørensen

Silkeborg


“Lige fra vores første møde har jeg været yderst tilfreds med den venlige og imødekommende behandling, jeg har modtaget.


 Iben er særdeles kompetent, og meget behagelig og dygtig at arbejde sammen med, og hun bliver ved, indtil den absolut bedste løsning for kunden er fundet. Hun følger op på kundens velbefindende og indkøring af nye høreapparater.


 Ibens dygtighed og positive væsen har hjulpet mig meget, og det er en stor hjælp, at jeg til enhver tid kan kontakte hende, hvis der skulle være behov for det.”

Hvad siger mine kunder på de sociale medier?

​"Jeg kan kun varmt anbefale Iben. Aldrig har jeg fået så god, kompetent og grundig behandling, som jeg fik af dig Iben.

Jeg har haft mange høreapparater igennem tiden, men disse er de bedste, for nu kan jeg igen høre, når vi er samlet i familien. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst kunne det. Du er den eneste Audiolog der rent faktisk har lyttet til mine behov. Tak for det."

Birthe Nielsen

"Iben er den mest kompetente audiologist jeg nogen siden har mødt.
Og jeg har mødt mange i min tid med høreapparater, da jeg fik mit første høreapparat i 1996. Iben er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og hun var meget grundig i forhold til hvad jeg ellers har været vant til. Både fra det offentlige og det private.


Iben var oprindelig interesseret i mig og mine hørebehov, således hun kunne finde de høreapparater der passer bedst til mig.


En vigtig ting i prosessen er, at Iben ikke er opkøbt af noget høreapparats firma, som rigtig mange høreklinikker er. For hun fortalte mig, hvilke høreapparater der findes og hvad de kan. For jeg har erfaret, at der er forskel på de funktioner de har fra producent til producent.
Hun prøvede på ingen måde at prakke mig noget på, det var faktisk en fornøjelse at opleve det for en gangs skyld. Jeg fik lov at låne 2 forskellige høreapparater før jeg besluttede mig for, hvilke der var bedst for mig. Hun fulgte op på arbejdet og fintilpassede lyden til jeg var helt tilfreds. Ikke som ved så mange andre høreklinikker, at de er ligelade med én, efter de har fået deres penge.


Så Ibens motto med at sige "Jeg er først tilfreds når du er tilfreds" passer og derfor vil jeg varmt anbefale Ibens Mobile Høreklinik, for her havner dine høreapparater IKKE i skuffen.

Hvis jeg kunne fik hun en million stjerner herfra.​"

Kjeld Nielsen

Om firmaet

Ibens Mobile Høreklinik er medlem af organisationen HørNu.

HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, der arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

Ibens Mobile Høreklinik 

Fyrrevej 2, 8370 Hadsten