Sådan får du høreapparater

​Du kan bedst bedømme lyden i dine vante omgivelser. Derfor kommer jeg til dig

6576638-0-scrolldown-black

Sådan foregår det​

Du får en gratis høreprøve

Jeg kommer hjem til dig og laver høreprøven. Sammen finder vi ud af, hvilke apparater der passer til dig og dine behov. Jeg hjælper dig også med at søge tilskud.

Du får dine nye høreapparater

Når høreapparaterne er kommet, besøger jeg dig igen. Du får dem på, og vi indstiller dem. Jeg viser dig alle de praktiske ting, så du er fortrolig med det hele.

Vi følger op sammen

Efter et par uger besøger jeg dig igen for at sikre, at alt er som det skal være. Vi finjusterer dine høreapparater og gennemgår teknikken, indtil du er helt tilfreds.

Sådan foregår høreprøven

Høreprøven tager kun 30 minutter, og når den er slut, ved vi, om du kan have gavn af høreapparater. Jeg guider dig godt igennem høreprøven, som foregår sådan her:

 • Vi begynder med en snak om dine høreproblemer og de situationer, du har svært ved at høre i.
 • Du får nogle høretelefoner på, så du kan høre de toner, der kommer. Hver gang du hører en lyd, trykker du på en knap. På den måde finder vi ud af, hvor din høretærskel ligger.
 • Vi laver også andre tests, som afslører hvilke ord og toner, du især har svært ved at høre.
 • Du får resultatet.
 • Jeg vejleder dig i, hvilket høreapparat, der bedst hjælper dig.
 • Er du berettiget til tilskud, hjælper jeg dig med at søge om det.

Husk at rense ørerne inden jeg kommer på besøg.

price

Gratis høreapparater

Få høreapparater fra 0 kr. ved tilskud fra regionen. Vælger du at opgradere til en bedre model end tilskuddet dækker, betaler du selv differencen. Mulighed for ekstra tilskud fra “Danmark” og ved helbredskort.

tick

Prøv gratis i 2 mdr.

Lån et sæt høreapparater i op til 2 mdr. så du er sikker på, at de passer til dig og dine behov.

history

Kort ventetid

Du kan hurtigt få en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve hjemme hos dig. Du betaler ingenting for kørsel.

Leder du efter et usynligt høreapparat?

Førhen var høreapparaterne store og klodsede, men i dag laves de så små og diskrete, at mange faktisk ikke opdager, at du har høreapparat på. De er dog ikke usynlige, men findes i mange størrelser og farver, så du kan tilpasse dem til hår, hud eller brillestænger.​

Vælg mellem alle mærker

Ibens mobile høreklinik er en uafhængig høreklinik. Klinikken er ikke opkøbt af en høreapparatproducent, sådan som mange høreklinikker er. Derfor anbefaler jeg ikke bestemte mærker, men hjælper dig med at finde det høreapparat, der passer til dig og dine behov.

Du kan fx vælge mellem følgende producenter:

 • Oticon
 • GN Hearing
 • Sivantos
 • Starkey
 • Phonak
 • Widex

Der er forskel på, hvad de enkelte mærker kan. Hos Ibens mobile høreklinik fortæller jeg dig om mulighederne ved de forskellige producenter, så du kan vælge det rigtige for dig og dine behov.

Der er 4 års fabriksgaranti på alle apparaterne.​

Jeg hjælper dig hele vejen

De høreapparater, du kan få i dag, kan mange ting – men frygt ikke teknikken.

Jeg guider dig hele vejen og bliver ved med at hjælpe, indtil du selv er helt fortrolig med dine nye høreapparater.

Heine Krogh

Solbjerg


“Iben tog sig god tid til sammen med mig at finde det apparat, som var bedst til mig. Hun vejleder meget professionelt i alle fabrikater og typer af høreapparater. Det var betryggende ikke at skulle ”prakkes” et enkelt produkt på. 


Da apparaterne efterfølgende skulle tilpasses, følte jeg mig også tryg. Der var ingen tidspres og hver gang tog Iben sig rigtig god tid til at tilpasse indstillinger og betjening, indtil jeg var helt tilfreds. 


Derfor anbefaler jeg Ibens mobile høreklinik til alle.”​

Knud Holst

Højbjerg


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


 Hos Iben har jeg oplevet en stor viden om de apparater, der findes på markedet, deres fordele og ulemper, en meget kompetent rådgivning og en grundig høreprøve – ja, langt grundigere end jeg har tidligere har oplevet på anden klinik – og som jo er grundlaget for et godt resultat. 


Jeg er meget tilfreds og kan medgive mine varmeste anbefalinger.”

Bjarne Tange

Randers


"Iben er et utroligt behageligt menneske og fagligt meget dygtig. Det er en stor fordel, at hun kommer hjem til mig og laver undersøgelsen og efterfølgende opfølgninger 

- det gør processen meget mere tryg. 


Jeg kan give Iben mine varmeste anbefalinger. "

Louise Møller Thorsen

Assentoft


“Mine høreapparater fungerer helt fantastisk – men jeg er særligt glad for, at jeg kan forbinde min mobiltelefon med høreapparaterne, så jeg kan høre musik direkte i dem. Ganske enkelt skønt!


Jeg arbejder som sygeplejerske og zoneterapeut til dagligt, og møder mange mennesker. Min fritid bruger jeg sammen med min hest, og vi færdes ofte ude i vindstøj. I familie er vi af og til mange samlet. Alt det fanger Iben og hun har hjulpet mig med at finde de helt rigtige høreapparater for mig.


Jeg kan kun anbefale Iben, når det handler om at få professionel og kompetent vejledning i høreapparater.”

Irene Sørensen

Silkeborg


“Lige fra vores første møde har jeg været yderst tilfreds med den venlige og imødekommende behandling, jeg har modtaget.


 Iben er særdeles kompetent, og meget behagelig og dygtig at arbejde sammen med, og hun bliver ved, indtil den absolut bedste løsning for kunden er fundet. Hun følger op på kundens velbefindende og indkøring af nye høreapparater.


 Ibens dygtighed og positive væsen har hjulpet mig meget, og det er en stor hjælp, at jeg til enhver tid kan kontakte hende, hvis der skulle være behov for det.”

Hvad siger mine kunder på de sociale medier?

​"Jeg kan kun varmt anbefale Iben. Aldrig har jeg fået så god, kompetent og grundig behandling, som jeg fik af dig Iben.

Jeg har haft mange høreapparater igennem tiden, men disse er de bedste, for nu kan jeg igen høre, når vi er samlet i familien. Det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst kunne det. Du er den eneste Audiolog der rent faktisk har lyttet til mine behov. Tak for det."

Birthe Nielsen

"Iben er den mest kompetente audiologist jeg nogen siden har mødt.
Og jeg har mødt mange i min tid med høreapparater, da jeg fik mit første høreapparat i 1996. Iben er utrolig omhyggelig i sit arbejde. Og hun var meget grundig i forhold til hvad jeg ellers har været vant til. Både fra det offentlige og det private.


Iben var oprindelig interesseret i mig og mine hørebehov, således hun kunne finde de høreapparater der passer bedst til mig.


En vigtig ting i prosessen er, at Iben ikke er opkøbt af noget høreapparats firma, som rigtig mange høreklinikker er. For hun fortalte mig, hvilke høreapparater der findes og hvad de kan. For jeg har erfaret, at der er forskel på de funktioner de har fra producent til producent.
Hun prøvede på ingen måde at prakke mig noget på, det var faktisk en fornøjelse at opleve det for en gangs skyld. Jeg fik lov at låne 2 forskellige høreapparater før jeg besluttede mig for, hvilke der var bedst for mig. Hun fulgte op på arbejdet og fintilpassede lyden til jeg var helt tilfreds. Ikke som ved så mange andre høreklinikker, at de er ligelade med én, efter de har fået deres penge.


Så Ibens motto med at sige "Jeg er først tilfreds når du er tilfreds" passer og derfor vil jeg varmt anbefale Ibens Mobile Høreklinik, for her havner dine høreapparater IKKE i skuffen.

Hvis jeg kunne fik hun en million stjerner herfra.​"

Kjeld Nielsen

Om firmaet

Ibens Mobile Høreklinik er medlem af organisationen HørNu.

HørNu er en uafhængig og vidensbaseret organisation, der arbejder for at få mere kvalitet i behandlingen af hørenedsættelse.

Ibens Mobile Høreklinik 

Fyrrevej 2, 8370 Hadsten