Dine ører skal holde hele livet

Påvirkning af støj kan medføre hørenedsættelse og tinnitus. Beskyt dig med formstøbte høreværn og undgå permanente skader.

 

 

Bestil tid

Høreværn til jagt

Jagthøreværn er støbt efter dine ører. Formstøbte høreværn sidder inde i ørerne og giver den absolutte bedste pasform og en optimal beskyttelse. De generer ikke som høreværn, der sidder uden på ørerne.

Høreværnet er aktivt, hvilket betyder, at det dæmper for den høje og skadelige lyd af skud, men fremhæver de svage lyde, så du stadig kan høre, når dyret går rundt i krattet. Du kan stadig samtale med de andre jægere, selvom du har høreværnet på.

Høreværn til musikere og musikelskere

Er du musikelsker, er musikhøreværnet noget for dig. Om du selv spiller, er koncertgæst, personale på et spillested eller en festival, lydtekniker eller lydfølsom, kan disse høreværn være en god investering. Høreværnene findes med forskellige dæmpningsfiltre. Med høreværn passer du godt på din hørelse uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Industrihøreværn

Industrihøreværn er formstøbte ørepropper, som kan bruges mens du arbejder. Industrihøreværn kan bruges i mange forskellige brancher; i smedjer, på slagterier, i lufthavne og på mange andre arbejdspladser, som har et højt støjniveau. Høreværnene findes i forskellige typer alt efter, hvilken form for støj, du befinder dig i.

Du kan få industrihøreværn som enten er aktive eller passive. De passive høreværn dæmper generelt for alle lydende ud fra dæmpningsfiltret. De aktive høreværn kan dæmpe for støjen, men bibeholde talen, så man kan tale sammen, selvom der er en maskine, der larmer ved siden af.

MC-høreværn, sovepropper og svømmepropper

MC-høreværnene reducerer støj og vindstøj, når du er på farten på din motorcykel. Ørepropperne sidder perfekt i ørerne, så de ikke generer, når du har hjelmen på. Vil du hellere nyde turen i en åben sportsvogn, kan du også sagtens bruge dem til det.

Snorker din partner? Med formstøbte ørepropper kan du få din nattesøvn selvom din sovemakker snorker eller naboen holder fest. Høreværnene er lavet i silikone, så du kan ligge på siden uden af få ondt i øret.

Svømmepropperne forebygger at vand og bakterier kommer ind i øret, når du boltrer dig i bølgerne. Ligesom alle de andre ørepropper, kan de fås i flere forskellige farver, så de er lette at finde.

Andre kunder siger