Sådan får du høreapparater

Du kan bedst bedømme lyden i dine vante omgivelser. Derfor kommer jeg til dig

 

 

Bestil tid

Du får en gratis høreprøve

Jeg kommer hjem til dig og laver høreprøven. Sammen finder vi ud af, hvilke apparater der passer til dig og dine behov. Jeg hjælper dig også med at søge tilskud.

 

Du får dine nye høreapparater

Når høreapparaterne er kommet, besøger jeg dig igen. Du får dem på, og vi indstiller dem.  Jeg viser dig alle de praktiske ting, så du er fortrolig med det hele.

Vi følger op sammen

Efter et par uger besøger jeg dig igen for at sikre, at apparaterne dækker dit behov. Vi gennemgår teknikken og justerer, indtil du er helt tilfreds.

Sådan foregår høreprøven

Høreprøven tager kun 30 minutter, og når den er slut, ved vi, om du kan have gavn af høreapparater. Jeg guider dig godt igennem høreprøven, som foregår sådan her:

 • Vi begynder med en snak om dine høreproblemer og de situationer, du har svært ved at høre i.
 • Du får nogle høretelefoner på, så du kan høre de toner, der kommer. Hver gang du hører en lyd, trykker du på en knap. På den måde finder vi ud af, hvor din høretærskel ligger.
 • Vi laver også andre tests, som afslører hvilke ord og toner, du især har svært ved at høre. 
 • Du får resultatet.
 • Jeg vejleder dig i, hvilket høreapparat, der bedst hjælper dig.
 • Er du berettiget til tilskud, hjælper jeg dig med at søge om det.

Husk at rense ørerne inden jeg kommer på besøg.

Vælg mellem alle mærker

Klinikken er uafhængig. Det betyder, at du frit kan vælge, hvilket mærke høreapparater, du vil have.

Prøv gratis i 2 mdr.

Det kan være en stor beslutning at vælge høreapparater. Vil du gerne være sikker på dit valg, så tilbyder jeg, at du kan låne apparaterne i op til 2 måneder, før du beslutter dig.

Kort ventetid

Du kan hurtigt få en tid til en gratis og uforpligtende høreprøve hjemme hos dig. Du betaler ingenting for kørsel.

Leder du efter et usynligt høreapparat?

Førhen var høreapparaterne store og klodsede, men i dag laves de så små og diskrete, at mange faktisk ikke opdager, at du har høreapparat på. De er dog ikke usynlige, men findes i mange størrelser og  farver, så du kan tilpasse dem til hår, hud eller brillestænger.

Vælg mellem alle mærker

Ibens mobile høreklinik er en uafhængig høreklinik. Klinikken er ikke opkøbt af en høreapparatproducent, sådan som mange høreklinikker er. Derfor anbefaler jeg ikke bestemte mærker, men hjælper dig med at finde det høreapparat, der passer til dig og dine behov.

Du kan fx vælge mellem følgende producenter:

 • Oticon
 • GN Hearing
 • Sivantos
 • Starkey
 • Phonak
 • Widex

Der er forskel på, hvad de enkelte mærker kan. Hos Ibens mobile høreklinik fortæller jeg dig om mulighederne ved de forskellige producenter, så du kan vælge det rigtige for dig og dine behov.

Der er 4 års fabriksgaranti på alle apparaterne.

Jeg hjælper dig hele vejen

De høreapparater, du kan få i dag, kan mange ting – men frygt ikke teknikken. Jeg guider dig hele vejen og bliver ved med at hjælpe, indtil du selv er helt fortrolig med dine nye høreapparater.

Andre kunder siger