Få de høreapparater, der passer til dig

Ibens mobile høreklinik er uafhængig og er ikke opkøbt af en høreapparatproducent. Derfor kan du vælge mellem alle mærker og får professionel vejledning af en erfaren audiolog

 

 

Bestil tid
Iben Bak Møgelvang

Iben Bak Møgelvang

Audiolog

Jeg er tilfreds, når du er tilfreds

Jeg hedder Iben, og det er mig, der ejer Ibens mobile høreklinik.

Teknik åbner op for en verden af muligheder, og når vi taler om hørenedsættelse: En helt ny verden. Jeg har over 20 års erfaring med at hjælpe folk til en bedre hørelse inden for både det offentlige og det private – og jeg vil meget gerne hjælpe dig.

Det er en af årsagerne til, at udvalget af høreapparater ikke er begrænset til et enkelt mærke, som du kan opleve andre steder: Der skal være noget til alle.

Har du svært ved at komme hen til en høreklinik, eller har du travlt? Høreklinikken er mobil. Det betyder, at jeg laver høreprøven og justerer dine høreapparater i dine vante rammer, så du ikke behøver tænke på besværet med transport. Så kan du i ro og mag blive fortrolig med tanken om høreapparat og vi kan prøve teknikken af i din egen stue.

Der er ikke to mennesker, der er ens. Lige præcist dét er det jeg elsker ved mit arbejde som audiolog: At hjælpe dig til en bedre hørelse uanset hvem du er eller hvad din situation er. Og jeg giver ikke op – vi skal nok finde en løsning, der passer til dig. Først når du er tilfreds, er jeg tilfreds.

 

Her kan du få besøg af Ibens mobile høreklinik

Ibens mobile høreklinik kommer til dig i en radius af ca. 40 km fra Hadsten. Du kan fx få besøg, hvis du bor i:

  • Aarhus
  • Randers
  • Hadsten, Hammel og Hinnerup
  • Skanderborg
  • Langå, Ulstrup, Bjerringbro

Er du i tvivl om jeg kører i din by? Ring til mig på 3151 9697, så finder vi ud af det.

Andre kunder siger

Godkendt mobil høreklinik

Ibens Mobile Høreklinik er underlagt Sundhedsministeriet. Hvert år får jeg mit udstyr kalibreret af FORCE TECHNOLOGY, som godkender mig som høreklinik. Det er din garanti for høj kvalitet.